Profil

kvalitet til tiden – hver gang!

Med base i Skive udvikler og fremstiller vi alverdens former for stålkomponenter. Vi henvender os til B2B-markedet og leverer bygnings stål og stålkonstruktioner til karrebyggerier, lejlighedskomplekser mv. for blandt andre totalentreprenører, smedeentrepriser og entreprenører.

Med stor faglig stolthed og øje for kvalitet i stålkonstruktionsløsninger forsyner vi totalentrepriser med blandt andet altaner, cykelparkering, skure, gelændere, værn, baldakiner, afskærmninger, pergolaer samt bygnings- og konstruktionsstål, hvilket er med til at højne værdien af det enkelte byggeri.

Hos os er den grønne omstilling også i gang. Det ses blandt andet ved, at vi er leverandører til en lang række byggerier, som er DGNB-certificerede af Green Building Council Denmark. DGNB-certificeringen stiller krav til en lige balance mellem både sociale, miljømæssige og økonomiske hensyn. Ydermere stiller vi krav til vores egne underleverandører om bæredygtighed samt dokumentation herpå.

Ekspertrådgivning – gennem hele byggeprojektet

Vi yder fagligt kompetent ekspertrådgivning i alle faser af projektet, når I har behov for komponenter i fx stål, aluminium eller glas til jeres byggeprojekt. Vi deltager helst aktivt, så tidligt som muligt – jo før des bedre – i forbindelse med opstart af projekter. Vores erfaring siger os, at det giver en stor værdi, et bedre resultat, samtidig med at det sparer en del rådgiverprojektering til det færdige projekt.

Det giver os nemlig mulighed for nemmere at projektere detaljeløsninger, optimeringer, komme med gode idéer, budgetpriser og evt. prøver.

Vores rådgivningen slutter naturligvis ikke ved et salg. Det er vigtigt, at I føler, at der bliver taget ansvar for processen, samt at beslutningerne bliver ordentligt implementeret i forhold til den videre projektering.

Endvidere har vi et stærkt samarbejde med nogle få nøje udvalgte, eksterne ingeniører, som er certificerede og anerkendte. De sørger for den fornødne statiske dokumentation ift. gældende regler, som fremsendes til godkendelse.

Vores kvalitetssikring og kontrolplan er bygget op omkring DS 1140- og EN1090-certificering og foretages i Ikontrol. Vi kan ligeledes hjælpe jer i med en serviceaftale, hvis ikke i selv ønsker, eller har mulighed for at varetage drift og vedligehold. 

Grundig projektering giver tryghed og topkvalitet

I har valgt os til at udføre opgaven for jer. Det ansvar og den ære tager vi ikke let på. Vores erfaring med forskellige løsninger og materialekombinationer gør, at vi kan yde jer den allerbedste rådgivning, således at det endelige produkt lever op til jeres forventning og krav samt bygningens udtryk.

HEM Steel A/S foretager en optegning i 3D-programmet Inventor, hvilket minimerer risikoen for fejl i selv de mest komplicerede detaljer. Det giver også jer et godt overblik over, hvordan slutproduktet kommer til at tage sig ud.

Projekteringen af de ønskede bygningskomponenter hos HEM Steel A/S foregår i tæt dialog med både dig som kunde, faglige ekspertrådgivere samt vores egen produktion. Således tilsikrer vi, at I får det produkt, I forventer og ønsker, samtidigt med at det er lavet til at holde i mange år.

HEM Steel kan endvidere tilbyde årligt eftersyn, så I kan bruge jeres ressourcer til drift og vedligehold andre steder, eller I ønsker, at eksperter skal bruge kræfter herpå i stedet. Ved tilkøb af en serviceaftale på nye HEM Steel-konstruktioner kan reklamationsret endvidere ofte udvides til en egentlig garanti fra de normale 5 år til hele 10 år på specifikke emner.

Produktionen finder du i Skive

I Skive har HEM Steel 3000 m² veludstyrede produktionsfaciliteter. Her fremstiller vi vores altaner, trapper, gelændere, værn, baldakiner mv.

Det betyder fx, at alle vores produkter er dansk produceret, så vi har fuldstændig styr på kvaliteten af det færdige, montageklare produkt.

HEM Steel er certificeret i henhold til EN1090, hvilket betyder, at vi kan og må fremstille bygnings stål i sort stål, aluminium og RF-stål op til EXC 3 og levere det til danske byggepladser.

Montering med egne, uddannede montører

Til byggepladserne sender vi vores egne montører, som har den fornødne erfaring inden for montering af de gældende komponenter. Vores montører er desuden altid opdaterede med de relevante kurser og nødvendige certifikater og sikkerhedsgodkendelser. De ved, at de er HEM Steels ansigt udadtil og de sidste, som kunden er i kontakt med.

Derfor gør vores montører alt for at give jer en god oplevelse. Hos HEM Steel er vi eksempelvis vant til at arbejde selvstændigt, og vi udviser altid den fleksibilitet, der skal til for, at byggepladsen kan fungere optimalt for vores kunder – til gavn for totaløkonomien på jeres byggeprojekt.

Vi er ydmygt stolte over alle de kunder, vi har, som handler hos os igen. Vi glæder os også til at tage imod jer.